Как да обновим старите плочки само за 1 ден - съвети и насоки

Добавете стил към вашите плочки или бетонни подове с боята Flоorshield. Край на къртенето, майстори и скъпи ремонти. Просто нанесете боята и се радвайте на новия си под, кухненски гръб или градинска алея.

Подходяща за: Боята може да се нанася директно върху керамични плочки, бетон, тухла, камък. Продуктът се предлагат в 30 готови цвята със сатенено покритие и е подходящ за коридори, стълби, кухненски гръб, гладки бетонови повърхности като складове, гаражи, дворове. Разбира се, ако имате любим цвят и не го намирате в нашата палитра, ние имаме възможност да удовлетворим вашите изисквания. Просто трябва да посетите нашия магазин и да си изберете желания цвят. Предлагаме над 2500 основни цвята и цветови нюанси.

Подготовка: Уверете се, че повърхността е чиста, суха и без замърсявания. За по – добра адхезия, ви препоръчваме да нанесете един слой от универсания акрилен грунц Multi primer. Изчакайте 24 часа до окончателното изсъхване на грунда, след което нанесете боята.

Приложение: Разбъркайте добре боята преди употреба. Продуктът може да се нанася с четка или валяк. Нашата препоръка е първо да се покрие пробна площ, за да се гарантира, че продуктът отговаря на индивидуалните изисквания. Разредете боята с 10-15% вода и нанесете 1 слой. Изчакайте 6 часа и ако е необходимо, нанесете втори слой. Боядисаната повърхност може да се използва 48 часа след поставяне на продукта.

Препоръка: Ако боядисвате подове на бани или пространства с висок воден интензитет ви препоръчваме да запечатате с Antislip Varnish или Decor Varnish. 

Antislip лак е двукомпонентен безцветен лак, който едновременно ще запечата боята и в същото време ще направи антиплъзгаща повърхността.
Decor Varnish е двукомпонентен безцветен лак, който ще запечата боята и ще направи матова повърхността.

Покривност: До 12m2/L на слой. Покритието може да варира в зависимост от метода на нанасяне, скоростта на нанасяне и порьозността на повърхността.

Време за съхнене: Изсъхва на допир за 2 часа. При необходимост, може да се нанесе втори слой след 6 часа.

Ограничения: Не се използва за продукти от метал. Не е продукт за блокиране на петна. Температурата по време на нанасяне и по време на съхнене трябва да бъде по-висока от 10 C. Ако използвате продукта за вашата градинска алея или открити пространства, избягвайте прилагането при очакван дъжд през следващите 2 дни.