Как да обновим детската стая - съвети и насоки

Създайте безопасна и здравословна среда за вашите деца с иновативните бои за стени и тавани Little Stars на Rust Oleum. Създадена чрез иновативна технология, тази боя с матово покритие на водна основа ще превърне стените и таваните на детската стая в естествени пречистватели на въздуха.

Този процес се осъществява чрез филтриране на вредни вещества като формалдехиди, които могат да бъдат отделени от MDF, мебели от шперплат и твърда дървесина, както и от дрехи, килими и завеси. Създадена за вътрешни стени и тавани, боята става ефективна веднага след нанасяне, абсорбирайки замърсителите във въздуха в срок до пет години.

Здрава и устойчива на надраскване - благодарение на висококачествения си състав, боята за вътрешни стени и тавани е идеалният избор за обновяване на детската стая. В допълнение, сертифицираната с екомаркировка на ЕС и Eurofins Indoor Air Comfort Gold, колекцията бои Little Stars поставя безопасността на детето на първо място.

За да можем да предложим на децата и родителите възможно най-голямо разнообразие от дизайни, в новата детска линия са комбинирани различни ефекти за различни повърхности. Продуктите могат да се комбинират и използват за широк спектър от приложения. 12 светли и пастелни цвята за вътрешни стени и тавани, ще осигурят необходимо разнообразие и страхотни акценти, и ще превърнат детската стая в любимо място за игри и забавления.

Подходяща за: Боята Little Stars Wall може да се нанася директно върху тухлени, гипсови, циментови, бетонни и каменни повърхности. Не е необходимо предварително грундиране, стига повърхността да е чиста, суха и гладка.

Подготовка: Уверете се, че повърхността е чиста, суха и без замърсявания.

Приложение: Разбъркайте добре преди употреба. Продуктът може да се нанася с четка или валяк. Ако предпочитате валяк, използвайте ролка от мохер с къс до среден косъм. Нашата препоръка е първо да се покрие пробна площ, за да се гарантира, че продуктът отговаря на индивидуалните изисквания.

Покривност: До 10m2/L на слой. Покритието може да варира в зависимост от метода на нанасяне, скоростта на нанасяне и порьозността на повърхността.

Време за съхнене: Изсъхва на допир за 1 час. При необходимост, може да се нанесе втори слой след 4 часа.

Ограничения: Не се използва директно върху метал. Не е продукт за блокиране на петна. Температурата по време на нанасяне и по време на съхнене трябва да бъде по-висока от 10 C.