Как да обновим мебелите в спалнята - съвети и препоръки

Ако има една стая във вашия дом, в която трябва да се отпуснете, това е вашата спалня. Вашето място без стрес, предизвикващо сън и спокойствие.

Ключът за това е избора на цвят. Използвайки успокояващи цветове, вие ще създадете правилната атмосфера на това най-лично пространство. Така че, ако искате спокойно и релаксиращо място, ви предлагаме над 170 цвята, с които ще постигнете това.

Обновете вашите спални, гардероби и нощни шкафчета с боите на водна основа Chalky paint на Rust Oleum, Acrylic paint на La Pajarita или полиуретанова акрилна боя Wood aqua на Kraft paints. 

Боите могат да се нанасят директно върху дърво (необработено или боядисано), тухла, камък, мазилка или всяка подходящо грундирана твърда повърхност (метал, пластмаса и т.н.). Продукта се предлага в 170 готови цвята с матово, сатенено и гланцово покритие.

Подготовка: Уверете се, че повърхността е чиста, суха и без замърсявания. Ако преди това е използван восък или масло върху предмета, почистете повърхността със спирт. Ако боядисвате върху твърда, лъскава съществуваща боя, прошкурете леко повърхността и нанесете един слой от универсания акрилен грунц Multi Primer. Изчакайте 1-2 часа до окончателното изсъхване на грунда.

Приложение: Разбъркайте боята добре преди употреба. Продуктът може да се нанася с четка или валяк. Ако използвате четка, нанесете равномерно, следвайки структурата на дървото. Ако предпочитате валяк, използвайте ролка с къс до среден косъм. Нашата препоръка е първо да се покрие пробна площ, за да се гарантира, че продуктът отговаря на индивидуалните изисквания.

Довършителни дейности: Ако желаете да постигнете дълготрайна защита на покритието, да подобрите и запечатате боята предпазвайки я от удари и драскотини, може да използвате безцветен лак на водна основа или полираща вакса.

Покривност: До 14m2/L на слой. Покритието може да варира в зависимост от метода на нанасяне, скоростта на нанасяне и порьозността на повърхността.

Време за съхнене: Изсъхва на допир за 1 час. При необходимост, може да се нанесе втори слой след 4 часа.

Ограничения: Не се използва директно върху метал. Ако решите да боядисвате метални предмети, използвайте универсалния грунд Multi Primer. Не е продукт за блокиране на петна. Грундирайте всички повърхности, където кървенето на петна може да е проблем, включително възли. Температурата по време на нанасяне и по време на съхнене трябва да бъде по-висока от 10 C.