Как лесно да реновираме детските мебели и играчки - съвети и насоки

Реновирайте и трансформирайте детските мебели и играчки с това абсолютно безопастно и меко на допир матово покритие. Благодарение на отличната си адхезия, боята може да се нанася върху различни повърхности, без предварително грундиране или шлайфане.
Създадена чрез иновативна технология, тази боята "Little Stars" с матово покритие на водна основа, ще превърне детските мебели в естествени пречистватели на въздуха. Този процес се осъществява чрез филтриране на вредни вещества като формалдехиди, които могат да бъдат отделени от MDF, мебели от шперплат и твърда дървесина, както и от дрехи, килими и завеси. Създадена за детски играчки и мебели, боята става ефективна веднага след нанасяне, абсорбирайки замърсителите във въздуха в срок до пет години.

Здрава и устойчива на надраскване - благодарение на висококачествения си състав, боята за мебели и играчки е идеалният избор за обновяване на детската стая. В допълнение, сертифицираната с екомаркировка на ЕС и Eurofins Indoor Air Comfort Gold, колекцията бои Little Stars поставя безопасността на детето на първо място.

За да можем да предложим на децата и родителите възможно най-голямо разнообразие от дизайни, в новата детска линия са комбинирани различни ефекти за различни повърхности. Продуктите могат да се комбинират и използват за широк спектър от приложения. 15 светли и пастелни цвята за мебели и играчки, ще осигурят необходимо разнообразие и страхотни акценти, и ще превърнат детската стая в любимо място за игри и забавления.

Боята Little Stars на Rust Oleum се характеризира с много висока плътност, което осигурява изключително покритие само с един слой. Боята е на водна основа, безвредна и без мирис.

Подходяща за: Боята Little Stars за детски мебели и играчки може да се нанася директно върху дървени, тухлени, гипсови, пластмасови, каменни повърхности. Не е необходимо предварително шлайфане или грундиране, стига повърхността да е чиста, суха и гладка.

Подготовка: Уверете се, че повърхността е чиста, суха и без замърсявания. Ако преди това е използван восък или масло върху предмета, почистете повърхността със спирт. Може да почистите и с универсалния почистващ препарат Aquaclean. Ако боядисвате върху твърда, лъскава съществуваща боя, прошкурете повърхността преди нанасяне.

Приложение: Разбъркайте много добре преди употреба. Продуктът може да се нанася с четка или валяк. Ако предпочитате валяк, използвайте ролка от мохер с къс до среден косъм. Нашата препоръка е първо да се покрие пробна площ, за да се гарантира, че продуктът отговаря на индивидуалните изисквания.

Покривност: До 12m2/L на слой. Покритието може да варира в зависимост от метода на нанасяне, скоростта на нанасяне и порьозността на повърхността.

Време за съхнене: Изсъхва на допир за 1 час. При необходимост, може да се нанесе втори слой след 4 часа.

Ограничения: Не се използва директно върху метал. Ако решите да боядисвате метални предмети, използвайте универсалния грунд Multi Primer. Не е продукт за блокиране на петна. Грундирайте всички повърхности, където кървенето на петна може да е проблем, включително възли. Температурата по време на нанасяне и по време на съхнене трябва да бъде по-висока от 10 C.