Antislip лак - Перфектно решение за подове против подхлъзване

Всяка година хиляди хора получават травми вследствие на подхлъзване и падане върху гладки повърхности. Как да избегнем неприятните инциденти с подхлъзване и падане върху гладки и полирани повърхности и подове, вследствие от намокряне или разлята вода? Повечето хотели, обществени сгради, търговски центрове, магазини и заведения имат лобита, стълбища и площадки с полирани и гладки подове. След почистване, намокряне или разлив на вода те винаги крият риск от инциденти с подхлъзване и падане.

Най-големите рискове от подхлъзване се крият в баните, басейновите площадки или в зоните в SPA-центровете, където подовете са подложени постоянно на намокряне. Практически всяка гладка и мокра повърхност представлява потенциална опасност от подхлъзване и нараняване. За да се справим с този проблем THRAKON предлага едно лесно и ефективно решение за създаване на противоплъзгащ прозрачен слой върху дори и най-гладките и полирани повърхности.
AntiSlip Varnish е полиуретанов, двукомпонентен противоплъзгащ прозрачен лак за вътрешно и външно приложение със специална формула за устойчивост на механично влияние и UV-лъчи. След изсъхване продуктът не променя цвета и визията на обработената повърхност. Покритието защитава и импрегнира всякакви повърхности като декоративни керамични плочки, мраморни плочи, гранитогрес, естествен и изкуствен камък, микро-циментови мазилки и шпакловки, подови циментови замазки, метал, паркет, дърво и др.

След нанасяне и изсъхване AntiSlip Varnish създава прозрачен и устойчив повърхностен тънък слой с фина грапавина и релефен ефект тип „портокалова кора”, който предпазва от подхлъзване в опасни зони с разлята вода, околобасейнови пътеки и площадки, поддушови пространства, стълбища, веранди, коридори, рампи и други зони с повишена влажност.

Повърхността, върху която ще се полага продукта, трябва да бъде здрава, суха и без замърсявания от прах и масло. 
AntiSlip Varnish се полага с четка или с валяк. Втори слой от продукта се нанася след изсъхване на първия слой, което в зависимост от климатичните условия и температура при полагане на продукта може да варира от 24 до 48 часа. Ако след експлоатация се получат частични надрасквания, повредените участъци могат да се обработят и обмажат допълнително с още един слой от лака.
AntiSlip Varnish – за да предотвратим подхлъзването!